Idrottsdag

Hallå.
Nu sitter jag här och skriver igen.

Idag har vi varit på arosvallen och haft Bäckby-Os. Hurtig som man försöker vara cyklade jag dit i morse. Det tog 30min dit. Det var svin kallt !
Jag hade spjut och kula som mina grenar.Spjut som vi nästan aldrig har tränat på. Men jag kom ca 8.80 m eller nått sånt.Sen Kula. Kom runt 5-6m som vanligt :P Men det som var sämst med dagen var att HALVA klassen var SJUK. Alltså "sjuk" , hemma för att de inte vill göra friidrott. Det var ju en klasstävling. En grej för att få mer gemenskap i klassen. Vilket inte finnas så mycket av nu. Stämningen suger totalt. Men nu vart hälften av klassen där, förbannad på den andra halvan som sumpade chanserna för oss att vinna. Man skulle vara 3 från varje klass som utförde grenen , men när några inte är där blir det ju bara 2 och då blir total resultatet på grenen sämre. Man fick bara ha 3 grenar + stafett.
Men vi lyckades komma 2:a ,5 poäng efter vinnade laget.


Kärlek är en kul liten grej. Eller kul och kul..kärlek är en skön känsla. Att en person kan lysa upp ens vardag så mycket.
Jag blir glad när jag ser en viss person. Ja ni som känner mig så där *superdupergladaEmmely* Men nu vet jag ju att den inte är besvarad. Visst det känns lite jobbigt. Men det blir bättre med tiden.. och varför inte leva livet samtidigt !?

Komfirmandåret är i full gång. Det är så mycket roligare att vara ledare och "bossa" lite med dem. Jag hoppas jag får lära känna dem lika bra som våra ledare lärde känna oss. Jag kommer vara så stolt när dem står där och spelar upp dramat mm
Draget kommer igång första fredagen i oktober. Men vi hade planerningsmöte i söndags.

Puss & kram Emmely


Kommentarer
Postat av: linda

Dålig stil av dem som var sjuka...Hoppas allt är bra med dig!

2008-09-23 @ 18:52:58
URL: http://fetmaoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0