Mamma mu och kråkan

Hej.
Visst har jag blivit lite bättre på att uppdatera bloggen?

I går var jag på stan med mamma (Molly och tanja). Köpte en del fina kläder.  Men är inte riktigt nöjd, jag önskade att jag hade hittat en riktigt snygg munkjacka. Men sånt är livet är bara att leta vidare. Sen var vi till optikern också :S Beställde synundersökning. Så på onsdag ska jag kolla synen. Tänk om jag behöver glasögon. Men i sånt fall skulle det inte vara hela världen, eftersom jag passar bra i glasögon faktiskt. Men det jobbigaste blir väl att ha dem i skolan. Där kommenterar alla om man har klippt sig eller helt plötsligt får glasögon.

Vet ni vad jag har börjat med ?
Jo, sticka. Jag blev så höstig av mig. Så nu ska jag börja sticka benvärmare. Stickat är ju bara för bra på hösten. Men om jag känner mig rätt blir dem väl klara till sommaren. Men det skulle inte heller göra nått .. då har jag ju dem nästa höst ist.

Idag är jag barnvakt. Eftersom mamma så gärna ville gå på någon marknad(loppis) några mil här ifrån.
Men det gör inte mig nått .. jag får ju betalt. Vi ska faktiskt gå på bio idag. Jag och mollan. Vi ska kolla på Mamma mu och kråkan. Hon älskar mamma mu -böckerna!. Molly har aldrig varit på bio heller. Så hon är jätte nervös! När jag berätta att vi skulle gå på bio igår... Så såg man att hon vart jätte glad men samtidigt nervös. Man fick inte riktigt till ett leende, men hon var glad.

Hejdå ! 
 
/emmely


Kommentarer
Postat av: Lottis

Hej

Kul du köpt kläder. Själv har ja inte kommit iväg till nån klädaffär på hela veckan så jag börjar få abstinerser.hihi.

Mysigt att du börjat sticka. Jag stickar själv, helst framför tv:n på kvällarna. Ett litet tips! Kolla in min stickblogg http://knittings.blogg.se/

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade den men ska försöka att bättra mig och lägga ut lite bilder och beskrivningar.

Ha en trevlig helg.

Kram Lottis

2008-09-27 @ 18:13:32
URL: http://evalottas.blogg.se/
Postat av: bella

vet inte riktigt hur jag kom in på din blogg men såg att du gick på bäckbyskolan:)? jag gick där för 3 år sedan, stooor saknad alså haha:D lycka till med fighten mot vikten :)

2008-09-28 @ 16:58:46
URL: http://isabellhietaharju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0