Blir arg !

Jag blir så förbannad !

Senast idag hände det.
Jag blir sårad när ni säger så, även om jag inte låssas att jag bryr mig för det handlar ju inte om mig men jag tar åt mig.

En kille säger till en annan kille att han är fet.
Även om det bara var på skoj , så tar jag åt mig.
Eftersom jag vet att den där killen kanske väger halva mig.
OM du tycker att den där killen är tjock vad måste ni tycka om mig då?

Man får då svaret, nej men DU är inte tjock. Men den där killen är TJOCK !

Så snälla sluta säg sådana saker till varandra, för det finns en del som tar åt sig !


Kommentarer
Postat av: Linda

I know the feeling. Stäng bara öronen, vänd dig om och gå! Det är den bästa lösningen.

2008-06-10 @ 22:03:05
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: linda

Vet hur det känns!

2008-06-10 @ 23:03:25
URL: http://fetmaoperation.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Så himla kul att du är nyfiken på kristendomen. Det är med nyfikenhet det börjar och jag hoppas att du ska kunna finna dig till rätta i den kristna tron. Jag talar bara av egen erfarenhet men... mitt liv har fått tillbaka sin mening sedan jag kom till tro.Angående hur många församlingar det finns så kan jag inte alls svara. Lika många som det finns kyrkor, och bara här i umeå finns det ju ett tiotal. Så det finns MÅNGA!Din fråga om vad som skiljer de olika kyrkorna (eller samfunden som det också kallas)från varandra är mååånga saker, men väldigt små saker. Exempelvis pingstkyrkan är känt för sitt sätt att se på dopet. De tycker att man ska vuxendöpa sig och att barndopet inte är giltigt eftersom att barnet då inte väljer det här själv. EFS är en gren ur svenska kyrkan som inriktar sig mycket på mission, alltså att sprida kristendomen till fler personer. Det är ofta dem som står på stan och bjuder på kaffe om kvällarna för att snacka om Jesus typ. Svenska kyrkan är ganska "klassisk". Gudstjänst på söndagar och mässa med nattvard en gång i veckan. Där är jag medlem, men jag är även medlem i EFS.Om det är ngt speciellt samfund du är intresserad av kan du fråga, för det är småsaker som skiljer dem åt, man får pröva sig fram och se var man trivs bäst. Det är småsaker som skiljer dem åt, i övrigt är alla protestantiska kyrkor väldigt lika.Det man måste minnas också, när man är sökare och inte riktigt vet om man tror eller inte, är att kyrkan och sådant inte är ett måste. Det brukar komma så småningom. Men i början ska det bara vara kul att vara kristen. För mig var det en befrielse. Tänk liksom att ALLTID ha någon att prata med? :)

2008-06-10 @ 23:08:48
URL: http://samtalar.blogg.se/
Postat av: Stina

jag vet hur det känns..

2008-06-11 @ 15:46:59
URL: http://jagvillblismal.blogspot.com
Postat av: Rina

faaan, jag fattar exakt vad du menar. Jag känner igen mig på så mycket som du skriver i din blogg. Det är så himla sjukt att folk tror att man är trög bara för att man är fet. Som när man står i ett omklädningsrum med sin smala kompis och hon klagar på sin kropp. Man ba hallå, ett fetto står precis brevid dig och du klagar på att DU har fet röv?! Hoppas allt löser sig för dig iallafall, din blogg är asskön att läsa när man känner sig tre gånger så stor som resten av världen. Ha det bra.

2008-07-30 @ 15:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0