Dag 4 utmaningen..

Hej ! Nu är det dag 4 på utmaningen om att inte äta något onyttigt!
Hörde inte nått från någon igår så jag antar att det har gott bra för alla! 
Vi har fått en ny deltagare också! Väldigt kul tycker jag ! Att det skulle vara så många som ville vara med hade jag ingen aning om. Men det är jätte roligt!
 Btw hon heter angelica. I hennes blogg berättar hon om sin vardag!

Torsdag den 6/11 tänkte jag att alla kunnde rapportera in till mig , så man kan läsa hur det gått för alla andra deltagare!
Vad tycker ni om det ? Angelica : drack cola zero, åt en bulle och en liten karamell , men det blir bättre i morgon !Emmely (jag)  : Lättaste dagen med utmaningen. Har inte ens tänkt på godis eller något annat idag. Även om några kompisar gick till ica och köpte godis idag. Men jag klarar mig väldigt bra faktiskt!JenniLinda.H  Har gått bra för henne ! Bra jobbat!
Linda 
Lottis
Gustav   Ann :JonskuuÅsa(mamma) :Kommentarer
Postat av: Linda

S: Sån nörd jag är som svarar så fort. Men vafan. Vi har samma bloggtider ;P HAHA! :)Allt går bra för mig nu också. Jag är så stolt över mig själv. Jag har inte ens syndat när jag fick kärlekstrassel. Och fortfarande har det. Så stolt så ;PJoo, såna får vi uppfinna!

2008-11-04 @ 22:02:49
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: angelica

Druckit cola zero idag, räknas det som onyttig läsk? Sen på jobbet finns där alltid gott så blev en halv bit kaka och en karamell. Jag tänker nog inte på det när det blir så lite sådär, plus att jag rör på mig så mycket på jobbet. Men annars har jag inte ätit nåt, har känt det där suget men jag väljer att bara skita i det! Men jag ska avstå helt från sötsaker nu i fortsättningen, inte ens småbitar!

2008-11-04 @ 22:45:35
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: linda

Jag glömde mig och drack ett glas cola zero igår ikväll...

men godis har jag lyckats hålla mig undan...än så länge..L

2008-11-05 @ 07:35:38
URL: http://fetmaoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0