Yrkesvalsvecka - gymnasiemässa

Hej på er. Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg här. Men jag har så mycket annat för mig om dagarna. Så tiden hinner inte med liksom.Denna vecka är det yrkesvalsvecka i min skola. visst låter det proffsigt ? Det är helt enkelt en vecka där vi ska få veta allt om gymnasium och förhoppningsvis ha en ide om vad man vill bli när man blir vuxen. Det kommer yrkesmän/-kvinnor och berättar om sina yrken, Man har en uppgift att göra ett ganska så stort arbete om det jobb man vill ha när man är vuxen.
 Sen ska vi på gymnasiemässan idag också. Ska bli intressant och se vad den erbjuder. Men jag har till 99% redan valt min linje och gymnasie. Så håll i hatten , ska gå omvårdnadsprogrammet på Carlforska. Visst låter det bra? Om man ser "den stora bilden" så vill jag bli sjuksköterska och i den ännu större bilden specialist utbildad sjuksköterska inom barn och ungdom. Min framtid är planerad.
 Jag vill inte vara "slösaktig" och inte ha något mål med min gymnasie tid. Jag har ett mål och jag ska utföra det. Första "Målet" blir studenten 2012. Då har jag blivit undersköterska. Sen till högskolan i 3 år. År 2015 är jag sjuksköterska Japp, så ska det bli! Jag har bestämt mig för att göra det här då ger jag inte upp! Jag ger aldrig upp med saker jag bestämt mig för ! Så är det bara !

Jag har har aldrig gett upp med vikten ? right !
Även om det är lite tuffare ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0