Det är inte lätt...

Att leva som op:ad är inte lätt. Min kropp behöver energi i form av mat. Men eftersom den inte får det som den brukar börjar kroppen gå på spar energi.
Vad har jag gjort idag då ? Jo först var jag jätte sur och arg. Gnällde och skällde på alla. Ja, jag ser alla andra familhemedlemmar sitta och äta äta äta äta... shit varför äter de så mycket skit!?
Jag är faktiskt inte en sån som måste ha kakor eller cola mm ... Nej jag klarar mig bra ändå. Men det är just att se de tugga på saker. Jag vill tugga min mat. Så i dag blev det middag. Vad bra tänkte jag.
Men det går ju inte att mixa kassler. Jag stod där i flera hundra år med mixern i handen. Sen blev jag fly förbannad och slängde kasslern och tog en barnmatsburk. Yes, jag äter sådana i bland. Efter middagen börjar jag gråta floder. Jag orkar inte. Jag tycker det här är jätte jobbigt. Jag brukar se allt vad jag gör med ett glatt humör. Men det är svårt att hålla humöret uppe. Det är så jobbigt att äta mixad mat.
Hur kommer det gå i skolan ? ... Jag hoppas det bara blir bättre och bättre!
Blir kul när man ska på fest(er) nästa helg, när man sitter där med min mixade mat. Men vad trodde jag när jag bestämmde mig för det här ? Att det skulle bli lätt? Att jag är någon sorts super människa som klara allt? Det var jag som ville detta och det vill jag fortfarande. Men jag har faktiskt rätt att bli lessen ibland. Att ge upp för en kort stund gör ingenting. Jag vet att jag kommer klara detta. För innerst inne är jag en stark tjej!

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Självklart får du känna att det är motigt och krångligt!

Det är ju en enorm omställning!

Ut med känslorna bara, det känns bättre sen!

En dag i taget!

Kram

2009-12-05 @ 17:33:27
URL: http://madebyma.blogg.se/
Postat av: emelie

Ja det är sannerligen inte lätt... men man gör det bästa man kan ^^

2009-12-08 @ 19:07:38
URL: http://iemelieshuvud.blogg.se/
Postat av: noomi

Klart man har rätt att vara ledsen och trött ibland! Det är nog sådant som får en att orka ta nya tag! du är så duktig!kram

2009-12-09 @ 14:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0