Det rullar på...

Hej.
Nu har jag kommit hem eller rättare sagt i fredags kväll. Det är iaf otroligt skönt att få vara hemma. Timmarna liksom rullar på så mycket fortare när man är hemma. Jag tar det mest lugnt nu och det behöver jag verkligen. Trotts att jag mesta dels av tiden mår perfekt får jag ibland socker blodsfall. Det börjar snurra och det svartnar för ögonen. Det är verkligen läskigt. Men det är över på några minuter. Ja, då brukar jag ta en dl fruktsoppa. Mest för att mamma säger att det är bra för mig. Jag litar på hennes ord.

Det är lite svårt att hålla koll på när man ska äta. Varannan timme ja, men det är ju alltid någonting som kommer emellan. Men jag försöker ta mig tid och det går faktiskt ganska bra ändå. I morgon får jag äntligen äta mixad eller mosad mat.  Det ska bli så otroligt gott.

En sak som jag verkligen verkligen inte kan dricka är dessa proteindrycker. Då ska ni veta att jag inte ger upp lätt och inte är kräsen vad det gäller mat. Men jag mår illa av dem och blir så sjukt trött. Börjar gråta varje gång jag dricker dem . Det är inte värt det. Nej det funkar verkligen inte. Så yes, emmely som aldrig ger upp gör det nu.
Men fick något reccept på en proteindrink man kunde göra själv så ska försöka med den.

Idag bär det av till min systersons kalas, det ska nog gå bra. Gäller bara att ta med soppor/drycker.


Kommentarer
Postat av: Cecilia (Från Kollo, Nelson osv) =)

Hej!! Vad roligt att det går bra för dig. Lycka till med allt! :)

2009-11-29 @ 23:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0