Förändringen är påtaglig!Det har hänt massor sen sist. Vet inte riktigt vart jag ska börja berätta.
Men måndagens vikt den 23/8 var 92.8 kg. Så jag hade gått upp 0.5 kg.
Men det känns inte som om det är hela världen liksom. Jag trivs väldigt bra med den kropp jag har.
Kolla bara på bilden. Jag vet ju att jag är så mycket mindre nu. Men det går inte riktigt in i mitt huvud. Jag glömmer bort att jag faktiskt inte är samma människa som förra året. Inte utseendemässigt eller personlighetsmässigt heller. Jag har förändrat så enormt på detta år. Jag har vuxit och utvecklas, och det känns jätte skönt.
Men i grunden är jag ändå samma emmely som förut.

Ett besök på akuten har det också blivit av. Torsdags kväll började jag får ont i ryggen och magen på höger sida. Det går inte att beskriva hur ont det verkligen gjorde. Jag ville krypa ur mitt skinn, jag klättrade på väggarna, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag grät, kunde inte andas. Helt sjukt. Men efter 4 timmar på akuten och ett antal undersökningar visste det inte vad det var. Smärtan avtog senare lite i taget så jag fick åka hem med rådet att uppsöka husläkaren om det händer igen. Men jag har aldrig i hela mitt liv haft så ont. Inte ens när jag vaknade upp från op:n.

I fredags dvs igår efter skolan var jag och handlade kläder. Det är med sån enorm glädje jag kan skriva att jag nu kan ha storlek 46 på byxor. Storlek 46!? Det kanske inte verkar vara något speciellt för er. Men för mig är det en enorm grej. Jag kan nu handla kläder på vanliga avdelningar! Jag sitter här med tårar i ögonen. Jag har aldrig någonsin kunnat handla kläder där. Det var verkligen ett mål jag hade innan op:en att kunna handla kläder vart jag vill och inte behöva kolla på storleken. Att inse att jag faktiskt är där jag alltid velat vara gör mig känslosam. Jag har uppnåt ett av mina största mål i mitt liv! Och det gjorde jag blott 17 år gammal.
Jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag kan faktiskt!

Jag kan äntligen bli den jag alltid velat vara. En söt underbar och snygg tjej. Så som man ska vara när man är ungdom. Jag kunde säkert bli det förut med. Men självförtroendet var inte helt 100% och allt var så mycket jobbigare. Kommer knappt ihåg hur det var. Men ibland slår det mig att jag hela tiden nu upplever och gör nya saker. Jag vågar mer. Många av de "jag kan inte" - tankarna finns inte längre. Jag vill prova nya saker! Jag vill utvecklas och jag vill framför allt leva livet fullt ut!

Jag tackar Gud för att just jag fick denna chans!

Kommentarer
Postat av: Louise

Jag känner inte dig men ville bara berätta att det du skriver är verkligen inspirerande! Och det är imponerande vilka framgånger du har lyckats med under ett år, inte minst när det gäller ditt eget självförtroende, och din inställning är helt rätt! Fortsätt så, du är stark! Kramar

2010-08-29 @ 00:31:57
Postat av: Katarina

Vilken härlig blogg du har! :) Jag tycker att det är sjukt att det överhuvudtagen ska finnas en 'vanlig' och en 'ovanlig' avdelning i affärer. Samma kläder borde göras åt alla! Fortsätt kämpa på, du inspirerar nog många andra!

2010-08-29 @ 20:42:49
URL: http://christakatarina.blogg.se/
Postat av: Annci

Wow Emmely - du skriver än en gång så jag får tuppskinn... Fortsätter imponeras av dig!!Det du skriver skulle jag åxå kunnat skriva. Men det känns på något sätt bättre att du får chansen att skriva det... du är så ung och har hela livet framför dig på ett annat sätt. Visst, jag är inte lassgammal jag heller... men ja... Är väldigt glad för din skull är väl det jag vill ha sagt egentligen!Fortsätt kämpa!Kramar till dig!

2010-08-30 @ 09:14:43
URL: http://www.hultstrom.nu
Postat av: Lowe

Det där låter precis som gallsten! Läkarna är skitdåliga på att se sambandet, men de tär exakt samma symptom som både jag själv och många kvinnor har haft. Säg det till din husläkare, om de tär gallsten så kommer det att slå till igen.kramar

2010-08-31 @ 16:54:17
URL: http://kringlowe.blogg.se/
Postat av: Matilda

Wow jag blir så otroligt glad över att läsa din blogg och det du går igenom och jag hoppas att du e så otrloigt stolt över dig för det du gör e verkligen något helt underbart asså kan bara säga VILKEN TJEJ, DU E GRYM! :D Du är och kommer säkert att bli en ännu större inspiration för många tjejer!

Keep up with what you are doing because it´s great!

2010-09-01 @ 20:03:42
Postat av: Linda

Jag tror du har gallsten precis som jag fick. Kan man få om man går ner mkt i vikt snabbt. Kolla upp det! För det är lätt att missa tydligen eftersom gallsten ofta blandas ihop med andra magsmärtor som förslappad magmun osv. Säg till om det och försök få tid till ett ultraljud. Jag vet precis vilken jävla smärta det är.

2010-09-09 @ 09:54:02
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0