Dag 5 - Mina syskon

Jag har 4 halvsyskon.
Men eftersom man inte kan ha någonting halvt eller till 50 % så spelar det ingen roll om det är hel eller halvsyskon i min familj.
Alla mina syskon ser jag som helsyskon och älskar alla lika mycket fast på olika sätt.


Den älsta syrran heter Ann-sofie och är 32 år. Fast om någon i vår familj kallar henne det vet jag knappt vem vi pratar om.
Hon har alltid varit fia och kommer alltid att vara det. Hon är en mamma till 6 barn + 3 bonus barn. Hon håller just på att ta körkort och bor ute på landet med mannen i hennes liv micke. Det är svårt att berätta vad hon tycker om att göra för enda sen jag har varit liten har hennes barn tagit all tid. Men när hon väl får en stund över tar hon igen på sömnen eller tar en kväll med goda vänner.


Sen kommer Camilla som är 28 år nyss köpt radhus och letar maniskt efter jobb. Hennes förra jobb blev nerlagt och nu letar hon för fulla muggar efter ett nytt. Just nu är hon i wien med sin sambo Stefan. Hon gillar att träna, festa och resa. Hon gillar att lyxa till vardagen lite! :) Hon kan övervinna allt om hon bara ger sig attan på att hon ska klara det.

Detta är syrran nr 3. Hon heter tanja är 27 år och har en dotter. Hon gillar att sitta vid datan och ragga på killar;) haha.. nej jag har ingen aning om vad hon gör på datan. Hon är en teknisk tjej som fixar det mesta en man kan göra. Hon kan ta sig från botten till toppen på berget väldigt fort. Hon tar inte livet så allvarligt utan chillar med det mesta.

 
Och äntligen en bror tänker ni va? haha..
Detta är min enda bror patrik som är nyss fyllda 27 år. Han bor alldeles för långt bort. Vi ses alldeles för sällan. Men det här en kille som verkligen har tagit tag i sitt liv den senaste tiden. Vilket jag värdesätter till max. Han har en sambo Malin och hennes ur gulliga dotter Izabella, som han har tagit rollen som pappa för.
Detta mina läsare än en äkta datanörd, han kan allt och vet allt och det är han man frågar om hjälp när något tekniskt krånglar.

Och jag älskar alla för deras sätt att vara.
Ibland kan var och än av dem göra mig galen,men det är smällar man får ta om man är yngst.
Det är då man får vara slagpåsen ;)
Nej det är inte så farligt att vara yngst faktiskt.
Man blir rätt bortskämd ändå.
Jag älskar er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0