Uppmärksamhet.

Tänkt på det här ett tag nu. Just det här med uppmärksamheten man får efter en sånhär op.
Jag har tänkt ett tag och funderat hur jag ska formulera det i ord. För jag vill inte att ni uppfattar det här fel.

Det första jag vill säga är att jag är evigt tacksam för att just jag fick göra denna op.
Jag är en posetiv person som gärna delar med mig av mitt liv och mina erfarenheter. Jag är en sprudlande person. En person man inte kan missa att se (eller höra).

Det är såhär. Som tjock, överviktig, rund kalla det vad ni vill får man sällan uppmärksamhet för sitt utseende. Jo kanske för ens runda kinder eller ens klarblåa ögon. Men jag tror det inte är en enda som har tänkt. "Fan alltså hon är verkligen söt" Nej, jag förväntar mig inte snälla kommentarer om mitt utseende. För jag är inte van med det. Däremot vet jag nästan säkert att folk kommer kommentera min personlighet när de lärt känna mig lite. Antingen tycker man jag bara är för mycket eller hur bra(snäll, mogen,rolig) som helst.

Men nu har det blivit mer kommentarer kring mitt utseende. Jag tycker det är jätte kul. Att folk ser en förändring. Men tanken om att jag måste ha varit riktigt ful innan slår mig ganska hårt. Det är smärtsamt. Det gör riktigt ont. Det är jobbigt att prata om sin vikt med grannen eller personen i kassan på ICA liksom. Varför ska de bry sig? (Om det är de enda det pratar med mig om) Ibland är det nästan det enda jag pratar om. Min vikt och mig. Jag har ett liv, jag är inte bara den där tjej som gjort en vikt op. Jag kan faktiskt prata om annat med.

Varje gång man ska äta med en ny person, måste man tala om varför man äter så lite. Tack och lov har de andra kompisarna redan informerat dem om varför jag gör som jag gör när jag äter. Det känns väldigt bra. Tack<3

Vill bara säga att uppmärksamhet är kul att få i lagom mängd. Prata gärna med mig om min op, men då ska du även kunna prata om annat vardagligt med mig med. Inte bara vikt, mat och bla bla...

Hoppas ni fattar vad jag menar! Jag försökte så gott jag kunde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0