KÄRLEK till min familj och vänner.

Man kanske inte säger det tillräckligt. Hur mycket olika personer betyder i sitt liv.
Det ska jag göra nu.


    
           
Min fina mamma. En stark underbar kvinna. Hon har gjort och sett det mesta.
Det är hon jag har fått min underbara humor ifrån.
Kan inte säga hur många gånger per dag vi skrattar åt något vi har sagt eller gjort.
Jag älskar henne mer än hon förstår och jag säger det alldeles för sällan.

Min lilla pappa. Ja, han är ju rätt sjuk på många sätt. Men det går inte att bortse från att han är min pappa och jag älskar honom med hela mitt hjärta. Trots alla fel och brister.

Min älskade Molly. Hur skulle livet se ut utan dig? Utan att du bor just här? Jag vill inte ens tänka på det. Du har haft det tufft, men ändå har du stora tindrande ögonen som finns där varje dag.. Du får mig att le varje morgon. Det är ofta du som får min dag att starta bra. Min älskade lilla syster. Om jag måste slåss för dig så gör jag det. Det finns absolut inget jag inte skulle göra för dig. Försvinn aldrig mer? Jag tillåter inte det. Jag älskar dig.

Min söta Camilla. när jag var liten betydde du allt för mig. Det var exakt som dig jag ville bli när jag blev större. Du lärde mig rätt från fel. Du fick mig att tycka att jag var bäst och ingen i världen kunde få mig att tycka annat. För du tyckte ju det! Kommer ihåg alla bio besök, middagar, bus, lördagsmorgnar vi spenderade tillsammans. Alla vackra ord som fastnat rakt in i hjärtat. Jag älskar dig.

Min coola bror patrik. vi kanske inte har haft den bästa kontakten. Men jag var alltid så mallig över att ha dig. Över att just du är min bror. Du har skyddat mig genom att faktiskt inte berättat allt som har hänt. Det man inte vet, kan man inte ta skada av, right ?`Jag är tacksam över att kontakten faktiskt gradvis har blivit bättre. Att jag vet att du skulle göra vad som helst för mig värmer i mitt hjärta. Jag älskar dig.

Min syster fia. Det är finns en ålderskilnad på 15 år, du har skaffat en stor familj med 9 barn och man innan jag ens tagit studenten. Vi lever inte samma liv. Men pratar ändå nästan dagligen om våra olika liv. Jag för höra allt från hur bebisarnas bajs ser ut till hur tonåringarna äter som män. Medan hon för höra hur mycket läxor vi har och vad jag gör med mina vänner. Jag älskar dig min fina syster!

Min syster Tanja. Du har format mig till den jag är idag på så många sätt, både bra och dåliga.

Alla människor i kyrkan! Ni kan ibland gå mig på nerverna, vara riktigt hyper, allämnt glada, omtänksamma, snälla. Ja, bara för att ni är er själva. Ni får mig att glömma allt annat i världen och slappna av. Vara glad om jag vill det, vara lessen om jag känner för det. Jag älskar er för att ni får mig att må bra!

Gustav. Det går inte att bortse från att det vi hade var oslagbart. Vi var verkligen bästa vänner. Där du var fanns jag och tvärtom. Det fanns ingen jag öppnade mig till som dig. Du visste allt. Då menar jag allt. Sen kom sommarlovet och vi båda förändrades med stormsteg. Kanske vi inte behövde varandara lika mycket längre? Jag vet inte riktigt vad som hände. Men du ska alltid veta att du har på många vis format mig till den jag är idag även om vi dag inte är lika nära.

Ann. Det sägs att det finns vänner som stannar livet ut och du är en sån vän för mig, det vet jag. Vi stöttar varandra vad som än händer. Du finns alltid där dag som natt. Vi kanske inte ses så ofta men jag vet hur du tex. mår på det sättet du svarar på ett sms. Du är underbar. Du betyder massor för mig!? Du är värdefull. Jag älskar dig <33

Rebecca. Så fort jag tänker på dig kommer ett stort leende fram på mina läppar. Det måste verkligen betyda något. Varje minne av oss två är från när vi båda sitter i as garv. Våran humor är oslagbar. Våra andsiktstuttryck och ljud när vi ska förklara någonting. Haha. Jag älskar dig för att du får mig att skratta! Underbara rebecca!

Emma G. En person man skulle kunna berätta alla sina problem för om man ville och hon skulle komma med de bästa svaren. Det känns som om hon vet allt, kan allt och varit med om allt. Jag älskar henne för att hon bryr sig!

Beate ett galet energiknippe med alltid 1000 saker som måste fixas och göras. Hon är liksom lite här och där på samma gång. En underbar vän. Som liksom får en på g. Love to you.

Angelica W. En tjej som gick på min högstadieskola som man kan säga att jag hade väldigt många fördomar om. Men sen hamnade vi i  samma klass och jag insåg att allt jag trodde var bullshit. Hon är en omtänksam, glad och sprallig person. En sån man vill vara omkring. Hennes humor är ibland exakt som min,fast ändå så anorlunda. Love.

Ulrika. Har suttit här en stund och försökt beskriva Ulrika. Det är så många fina ord jag vill få fram. Hon är en en underbar vän som verkligen bryr sig. Hon kan man berätta allt för och man vet att det stannar där. Hon är grymt bra på råd och vågar alltid säga vad hon tycker. Älskar dig massor!

Emma SE. En tjej jag verkligen var livrädd för när jag började i min klass. Men återigen fördommar. Om jag visste att jag skulle träffa denna underbara tjej för några år sen skulle jag tro att det var ett skämt. Vi skrattar ganska mycket, nästan hela tiden. Emma är en människa man kan skämta om allt med. Men samtidigt en person man kan vara seriös med och diskutera livet i allmänhet. love to you girl <33
 
Angelica k, Milena, Filippa, Nathalie. Personer som jag spenderar hela skoldagarna med. Som är underbara på sitt eget lilla sätt. Som jag gärna vill lära känna bättre och jag är på god väg med att göra. Ni förgyller mina dagar ni med <33

Hoppas jag inte glömt någon. Det skulle ju inte vara lite pinsamt.(säg till isf!?) 
Men jag älskar er alla !

Kommentarer
Postat av: EmmaSkruveEklund. <3

Jag älskar dig. Du är en sån underbar vän och jag hade fan inte klarat av att vara utan dig. Hoppas dina fördommar inte var för hårda på mig (a) <3333

2010-05-14 @ 22:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0