Min sista refräng <3Hej mina kära läsare!

Detta kommer bli mitt sista inlägg på denna blogg. Allt har en början och ett slut sägs det. Det här är mitt slut. Det började den 1 januari 2008 och slutar idag den 13 mars 2011. Det känns som om denna blogg har varit en del av mig alldeles för lång tid. Det var länge sedan jag faktiskt kände den glädje jag kände från början att blogga.
Men jag har haft alldeles för svårt att släppa bloggen. Det har varit en del av mig så länge. Från en 14 årig flicka till en 17 snart 18 årig tjej. Det har varit en resa. Jag ska erkänna att jag var så arg i början. På mig själv, på andra på världen. För att det inte gick. Att jag inte kunde gå ner i vikt. Ja, ni som har läst från början har ju sett kampen.  Men en sak som har varit konstant i denna blogg är kämparglöden och viljan. Tron att det går bara man håller ut och kämpar. Det är en sak jag en idag tror på. Att allt går förr eller senare bara man vill riktigt mycket.

Jag har verkligen försökt varit brutalt ärlig i den här bloggen. Berättat hur det är att vara ung och överviktig.
Kampen till en op och en gastric bypass. Kämpen när man väl gjort en op. Identitetsförvirringen. Att plösligt stå där igen och inte veta vem man är. Men även mina mål och ambitioner.  Ja bra och dåliga stunder har jag delat med mig av. För att ni ska förstå att det inte är lätt vad man än väljer att göra. Att ingen kan bestämma åt en, utan man lyckas bara om man verkligen vill själv. Jag har berättat mycket vardagliga saker också. En tonårings liv. Men nu efter 3 års bloggande känner jag mig lite matt på att vara så öppen och ärlig. Det har gett mig så mycket positivt. Men det känns lite jobbigt att alla runt omkring kan hitta hit och sätta mig i ett fack. För det är det sista jag vill. Jag är Emmely. Den mest svåraste människan på jorden. Ena stunden måste jag ha allt planerat och på andra sidan gör jag världens spontanaste sak bara sådär. 
Den gamla Emmely har mött den nya. Blivit en mix. Det är faktiskt där jag trivs. En del har svårt att acceptera det. Men det är mitt liv och så länge jag mår bra så ska det inte spela någon roll för de andra. Jag springer inte runt längre och behöver andras bekräftelse. För jag är grym exakt som jag är!

En sak som jag skrivit här många gånger men tål att upprepas en sista gång är att jag har gjort så grymt många misstag den senaste tiden. En del ångrar jag såklart. En del inte alls. Men om man nästintill varit perfekt i 16 år känns det som en befrielse att kunna göra misstag. Men vissa verkar ta mina misstag hårdare än andras, för jag är ju en sån som ska behaga alla andra (?)
Inte nu längre.

När jag vägde som mest vägde jag exakt 148,8 kg. Nu är jag nere på 82 kg. Jag har förlorat 66 kg av mig själv. Jag inser fortfarande inte vilken resa jag har gjort. Men jag accepterar bara att det kommer ta ett tag att förstå. Mitt huvud ser mig fortfarande som stor och när jag er mig i spegeln blir det en chock varje gång. Men sakta men säkert förstår jag att det här inte är någon dröm. Utan verklighet att jag har lyckas.
För en del kanske 82 kg fortfarande låter mycket, men då ska jag säga er.. att ni aldrig vägt 148 kg och vet hur det är. 
Jag har nått mitt mål som var att jag skulle kunna göra allt jag vill utan att kroppen värker.  
Nu är det nya mål jag ska sträva efter. Men vad det är har jag inte riktigt kommit på en. Men det kommer också med tiden antar jag.

Sist men inte minst vill jag säga tack till alla mina underbara läsare!
Ni har funnit med mig i mot och i med gångar, stöttat och hjälpt mig.
Så många gånger ni har fått mig att le och ni får mig att orka kämpa när jag tappat glöden.
Miljoner kramar till er! <3

Nu börjar en ny tid för mig.
Och på fredag börjar en helt annan resa.
Den resan mot plastik operationerna.
Ska på mitt första möte med dem och är hur nervös som helst.
Men en sak jag lärt mig är att det blir bra hur det än slutar.
För jag är en stark tjej!

Jag loggar in och svarar på era kommentarer såklart.
Men om ni vill nå mig i framtiden är det bästa att Maila
Emmely.Graje@hotmail.com


Kommentarer
Postat av: a

vad är det för operation du ska göra? :)

2011-03-13 @ 20:36:57
Postat av: Annci

Vad trist Emmely! Har tyckt om att läsa dina kloka ord.Men jag önskar dig lycka till med allt du tar dig för. Du kommer gå långt!!Stor kram / Annci

2011-03-14 @ 15:18:57
URL: http://www.hultstrom.nu
Postat av: Malin

Vad tråkigt att du ska sluta blogga, men jag förstår dig.

Hoppas att plastikoperationen går bra.

Kommer att sakna dig och din blogg.

Kom ihåg att du kan bli vad du vill!

Känner på mig att du kommer att gå långt om du sysslar med sånt du brinner för!

Lycka till med allt!

Kram.

2011-03-14 @ 19:19:50
URL: http://madebyma.blogg.se/
Postat av: Linda

Nämen neeej :(

2011-03-14 @ 21:10:07
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad snäll du är vännen! Du får skicka en medalj till mig! Haha!Synd att du kanske inte får en operation. Men det borde du få tycker jag med tanke på hur ung du är. Eller så kanske din hud måste ha mer tid på sig att dra ihop sig. Hade du fått operera bort det så hade du säkerligen gått ner några kilo till i vikt också. Men jag håller mina tummar och tår och hoppas det går bra. Synd du inte bloggar längre så jag inte kan följa dig mer :( Du får adda mig på msn vetja så kan vi snacka lite ibland! :) Vi har ju ändå följt varandra så länge! :)Stor kram på dig! (och du, du förtjänar också en medalj!)

2011-03-27 @ 21:50:27
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0